Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Solroskärnor Rostade | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 pc. | Gul lök | |
0,5 tbsp | Smör | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
200 g | Gröna Ärtor | |
130 g | Citron, ca 1 citron | |
1 pc. | Persilja | |
1 dl | Cottage cheese Naturell | |
5 dl | Vatten |
Skala och finhacka löken. Fräs den i smör i en stor kastrull.
Tillsätt vatten och buljongtärning. Låt koka några minuter.
Lägg i ärtor och koka några minuter till. Klipp ner persiljan. Mixa i matberedare eller med stavmixer. Smaka av med peppar och citronsaft.
På din tallrik Handfast-minus: Häll upp 3–4 dl i en djup tallrik. Klicka i 1/2 dl keso och strö över 1/2 msk solroskärnor. Handfast: Häll upp 3–4 dl i en djup tallrik. Klicka i 1/2 dl keso och strö över 1 msk solroskärnor. Servera med en knytnäve fullkornsbröd.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria