Skip to main content
Pulled Pork Burger
Garant

Pulled Pork Burger

15 minEasy
218,15 kr
4 portions 40,30 kr per portion
Säg hejdå till 5 timmar i ugnen och hej till vår färdiga pulled pork. Tillsammans med krispig hamburgergurka och len avokado passar den utmärkt mellan fluffiga briochebröd. Tips! Håller du hamburgerbrödet över ett stearinljus får du en krispig yta. (Se bara till att du befinner dig i vuxet sällskap och håller dig nära en vattenkran!) Det här receptet ingår i Garants koncept "Elfria rätter". Se alla recept här

550 gPulled Pork
100 gAioli
200 gHamburgerbröd
150 gAvokado - Fryst
1 pc.Rödlök
1 pc.Bifftomat
180 gRomansallat, (1 st)
100 gInlagd gurka
Instructions
1

Ta fram den frysta avokadon och låt den tina.

2

Skär rödlöken i tunna skivor och lägg i ett glas kallt vatten medan du förbereder resten av måltiden.

3

Massera pulled pork-köttet i påsen innan du öppnar den. Bearbeta ordentligt så att köttet finfördelas.

4

Blanda köttet med 2 matskedar av den medföljande barbequesåsen.

5

Servering: Bre generöst med aioli på både den nedre och övre delen av hamburgerbrödet. Lägg på salladsblad, en generös mängd pulled pork, hamburgergurka, avokado, skivad tomat och lök.

Dig in!