Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
65 g | Färsk bladspenat | |
4 pc. | Avokado | |
250 g | Edamamebönor | |
225 g | Mango Fryst | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Citron | |
4 pc. | Salladslök | |
500 g | Blomkål Fryst | |
Marinad | ||
1 krm | Salt | |
3 tbsp | Teriyakisås | |
1 tbsp | Sesamolja | |
2 tbsp | Limejuice - råpressad | |
1 tbsp | Tamarisoja | |
Spicy mayo | ||
3 tbsp | Sweet Chili | |
2 dl | Majonnäs |
Tina blomkålsris, mango och sojabönor. Öppna laxpaketet och låt laxen tina på en tallrik ca 30 minuter i rumstemperatur.
Lax: Gör marinaden under tiden laxen tinar. Blanda ihop teriyakisås, sesamolja, tamari sojasås och limejuice. När laxen tinat så pass mycket att du kan skära i den, skär den då i små bitar (eller tunna skivor om du föredrar det) och lägg i marinaden. Låt laxen marineras tills den är helt rumstempererad.
Spicy mayo: Blanda majonnäs och sweet chilisås i en skål.
Blomkålsris: Blanda olivolja, pressad citron och en nypa salt. Häll över blomkålsriset och blanda ordentligt.
Dela avokado i skivor och hacka salladslök.
Servering: Lägg spenat och blomkålsris i botten av en djup skål. Toppa med lax, avokado, bönor, mango, salladslök, en klick spicy mayo och färsk koriander.
Njut!
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt