Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
1 tbsp | Sesampasta | |
2 krm | Salt | |
3,5 tbsp | Valnötsolja | |
1 pc. | Citron | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Sallad | ||
1,5 dl | Valnötter | |
250 g | Spenat Blad | |
2 pc. | Avokado | |
1,5 dl | Hallon | |
0,5 dl | Pumpakärnor | |
300 g | Rödkål Färsk | |
1,5 dl | Blåbär |
Skölj spenaten, hacka valnötterna grovt. Skala och dela avokadon i strimlor. Rosta pumpafröna i en torr stekpanna några minuter.
Strimla rödkålen fint, gärna på mandolin. Blanda ihop salladen eller montera snyggt på varje tallrik. Blanda ihop 2 matskedar citronsaft, 3,5 matskedar valnötsolja, 1 matsked sesampasta. Salta och peppra och ringla sedan dressingen över salladen.
Näringsvärde: 344 kcal, 6,2 g protein, 30,5 g fett, 9,3 g kolhydrater
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
4 Babyspenat Färdigsköljd Klass1