Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
150 g | Sugarsnaps | |
3 dl | Basmatiris | |
1 tbsp | Smör | |
Stroganoff | ||
1 pc. | Gul lök | |
600 g | Falukorv | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 ml | Havrebaserad matlagning | |
1 krm | Salt | |
200 g | Morötter | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 dl | Vatten | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Timjan - torkad |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på paketet. Koka upp lite lättsaltat vatten i en kastrull till sugarsnapsen.
Stroganoff: Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och skiva morötter i tunna skivor. Skär korven i strimlor.
Hetta upp lite olja i en stekpanna eller stekgryta. Bryn lök och morötter tillsammans med timjan. Lägg i korven och stek tills den får lite färg. Tillsätt tomatpuré och havregrädde. Smaka av med salt och svartpeppar och låt det småputtra några minuter. Späd ev med lite vatten.
Tillbehör: Förväll sugarsnapsen någon minut i det kokande vattnet. Sila av vattnet och tillsätt en klick smör.
Servera stroganoffen med ris och smörslungade sugarsnaps.
Styling &
Näringsvärde: 708 kcal, 26 g protein, 28 g fett, 70 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt