Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Gul lök | |
600 g | Chorizo | |
1 pc. | Aubergine | |
4 pc. | Tomater | |
1 tsp | Torkad oregano | |
2 tbsp | Rapsolja | |
2 tsp | Flingsalt | |
600 g | Flankstek | |
4 krm | Chilipulver | |
1 tsp | Rökt paprikapulver | |
400 g | Paprikamix |
Krydda flanksteken med salt, oregano, rökt paprikapulver och chilipulver.
Ta fram korvarna. Halvera auberginen. Halvera tomaterna. Skala och halvera löken. Pensla alla grönsaker med lite olja.
Grilla grönsaker, korvar och flankstek. Skiva köttet strax innan servering.
Lägg upp alla grönsaker, korvar och kött på fat.
Servera tillsammans med grillad majssalsa och chimichurri.
Photo:
Simon Bajada
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt