Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
1 pc. | Lime | |
100 g | Jordnötter Rostade/Saltade | |
240 g | Jasminris | |
Thaigryta | ||
2 tsp | Sambal Oelek | |
500 g | Blandfärs | |
70 g | Spenat Blad | |
400 ml | Kokosmjölk | |
0,5 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
2 tbsp | Olivolja | |
20 g | Färsk ingefära |
Koka riset enligt förpackningens anvisningar.
Skölj och skär purjon i 1/2 cm tjocka skivor. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp olja i en wok- eller stekpanna och bryn blandfärs och ingefära i några minuter.
Tillsätt purjo, sambal, fisksås, och kokosmjölk. Låt sjuda i ca 5 min.
Skölj spenaten, hacka jordnötterna och klyfta limen.
Vänd ner spenaten i den varma grytan och servera med de hackade jordnötter, limeklyftor och jasminris.
De jordnötter som blir över är perfekta att ta med som mellanmål någon dag när det är tight i planeringen. Mättande och fulla med näringsämnen ger de bra energi i farten.
1 Jordnötter Salta 275g Estrella
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1