Skip to main content
Asiatisk sallad
Mari Bergman

Asiatisk sallad

20 minEasy
315,55 kr
1 portion 57,00 kr per portion
Enkel och smakrik raw food-sallad som är fylld av nyttigheter! Lika god som den är eller som ett tillbehör till middagen.

0,5 tbspTamarisoja
1 pc.Lime
100 gVitkål
100 gRödkål Färsk
1 krmFlingsalt
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 pc.Koriander - färsk
1 pc.Morötter
50 gCashewnötter Naturella
1 tspFärsk ingefära
1 dlGroddar
0,25 pc.Zucchini
Instructions
1

Skala moroten och skölj alla salladsingredienser. Skala långa remsor av morot och zucchini med hjälp av en potatisskalare.

2

Finstrimla rödkål och vitkål med hjälp av en osthyvel eller mandolin.

3

Riv ingefära och blanda samman alla ingredienser i en skål. Tillsätt limesaft och tamarisoja. Smaka av med lite salt och peppar.

4

Grovhacka nötter och koriander och blanda ner i salladen. Lägg upp på en tallrik och toppa med groddar.

Photo:

Sanna Livijn Wexell