Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
3 tbsp | Sötningsmedel | |
250 g | Jordgubbar | |
0,75 tbsp | Arrowrot | |
225 g | Hallon | |
3 tbsp | Chiafrö | |
0,5 tsp | Vaniljpulver | |
Smultopping | ||
2 dl | Havregryn | |
2 tbsp | Kokosolja | |
2 tbsp | Sirap Agave | |
100 g | Mandelmjöl, (2 dl) | |
1 dl | Valnötter | |
500 g | Vaniljglass | |
Pajbotten | ||
1 pc. | Ägg | |
0,75 dl | Rismjöl | |
2 tbsp | Standardmjölk | |
2 tbsp | Kokosolja | |
200 g | Mandelmjöl | |
3,5 tbsp | Sötningsmedel |
Sätt ugnen på 180 C.
Ha i mandelmjöl, kokosolja och sötningsmedel i en matberedare och mixa tills allt är blandat. Ha i ägget och mjölken och mixa tills allt går ihop till en deg. Rulla till en boll med händerna, lägg i en smord pajform och tryck ner degen i formen. Hacka några hål i botten med en gaffel och grädda sedan i mitten av ugnen i ca 8-10 minuter. Ta ut och låt svalna.
Ha i hallon, jordgubbar, sötningsmedel och vaniljpulver i en kastrull. Koka upp och låt puttra i ca 5 minuter. Tillsätt chiafrön och arowroot-blandningen och låt koka på låg värme i ca 10-15 minuter. Häll sedan fyllningen över botten.
Blanda alla ingredienser till toppingen i en matberedare och smula sedan allt över fyllningen. Grädda i ugnen i ca 15 minuter. Ta ut och låt svalna och servera med Add Ice cream Vanilla.
1 Bourbonvanilj Pulver 10g Khoisan Gourmet
1 Kokosolja Fairtrade EKO/KRAV
1 Valnötter Naturella 110g Garant
1 Ägg Frigående EKO M/L 10-p 650g