Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vegosås | ||
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Vatten | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 krm | Salt | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
300 g | Sojafärs | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Tillbehör | ||
0,5 tsp | Salt | |
400 g | Spaghetti | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
300 g | Raw slaw | |
1 tbsp | Olivolja |
Tillbehör: Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
Vegosås: Skala och finhacka lök och vitlök.
Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn färsen så att den tinar. Tillsätt lök, vitlök och timjan och fräs i ytterligare 1 min.
Tillsätt balsamvinäger, tomatpuré, dijonsenap, buljong, vatten, creme fraiche, salt och peppar. Låt såsen puttra på medelvärme i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Sila av pastavattnet och blanda pastan med raw slaw, olja och finhackad persilja.
Lägg upp vegosås och pasta på tallrikar. Klart att servera.
Näringsvärde: 680 kcal, 28 g protein , 20 g fett, 90 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt