Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
250 g | Vaniljglass | |
0,5 dl | Riven kokos | |
Frukt | ||
1 pc. | Mango Färsk | |
3 pc. | Kiwi Grön | |
3 pc. | Småcitrus | |
Sockerlag | ||
3 tbsp | Vatten | |
1 pc. | Lime | |
1,5 tsp | Färsk ingefära | |
3 tbsp | Strösocker | |
1 pc. | Småcitrus |
Sockerlag: Koka snabbt ihop socker, vatten samt saft från lime och clementin till en sockerlag. Häll över sockerlagen i en bunke och tillsätt riven ingefära och limeskal. Ställ kallt i kylen.
Frukt: Skala och skär frukten i tunna fina skivor och marinera 10 min i sockerlagen.
Lägg upp frukten fint på tallrikar och toppa med glass och kokosflingor.
Rekvisita (citruspress): Anna Wadle
Photo:
Sanna Livijn Wexell