Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Romansallat | |
Guacamole | ||
0,5 pc. | Lime | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Avokado | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Quesadillas | ||
1 tbsp | Olivolja | |
0,75 tsp | Salt | |
320 g | Tortilla Wrap | |
500 g | Nötfärs | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
150 g | Riven Ost | |
1,5 tsp | Torkad oregano | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 tsp | Strösocker | |
230 g | Tacosås |
Sätt ugnen på 100 grader.
Guacamole: Mixa samman avokadokött, en liten vitlöksklyfta, olja och limeskal- och saft till en röra med hjälp av en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Quesadillas: Bryn färsen i olja tillsammans med paprikapulver, spiskummin, oregano, socker, salt och peppar på medelhög värme.
Lägg ut 4 av tortillabröden på en skärbräda och bred ett jämt lager av tacosås på varje bröd. Fördela färsen ovanpå och strö över riven ost. Lägg de andra 4 bröden över och tryck ihop.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek varje tortilla ca 2 min på varje sida så att de blir fint gyllene. Förvara dem i ugnen medan du gör resten.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen.
Dela varje tortilla i 4 tårtbitar och servera tillsammans med guacamole och strimlad sallad.
Näringsvärde: 786 kcal, 43 g protein, 46 g fett, 48 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria