Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Spenatplättar | ||
8 dl | Standardmjölk | |
2 tbsp | Smör | |
3,5 dl | Vetemjöl | |
250 g | Spenat Hackad Fryst | |
5 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 tsp | Salt | |
Tillbehör | ||
4 tbsp | Rårörda Lingon |
Spenatplättar: Sätt ugnen på 100 grader. Vispa äggen tillsammans med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa tills smeten känns jämn.
Häll i resten av mjölken och lägg i spenaten. Smaka av med salt och blanda i rapsoljan. Låt svälla 5 minuter.
Stek plättar i en teflonpanna med lite smör och rapsolja. Förvara plättarna på ett fat i ugnen.
Servera spenatplättarna med rårörda lingon och ev lite keso.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt