Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Chili con Oumph | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
380 g | Svarta Bönor | |
280 g | Vegetarisk Pulled | |
1 tbsp | Paprikakrydda | |
2 tbsp | Rapsolja | |
780 g | Krossade Tomater | |
2 pc. | Rödlök | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
0,5 tsp | Salt | |
1 dl | BBQ-sås Original | |
Tillbehör | ||
185 g | Tacochips | |
0,25 pc. | Koriander - färsk | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
Grillade majskolvar | ||
1 krm | Flingsalt | |
400 g | Majskolv färdigkokt | |
1 dl | BBQ-sås Original | |
2 tbsp | Smör |
Värm ugnen till 225 grader.
Grillade majskolvar: Skär varje majskolv i två delar. Gnid in majskolvarna i smör och lägg dem i en ugnsfast form. Rosta i ugnen i ca 20-25 min.
Chili con Oumph: Skala och finhacka lök och vitlök och finhacka chili.
Hetta upp olja i en gryta och fräs lök, vitlök och chili utan att det tar färg. Tillsätt paprikapulver och Oumph och fräs i ytterligare 2 min. Tillsätt tomatpuré och fräs samman i 30 sek. Tillsätt krossade tomater, soja, bbq-sås, salt och peppar och låt grytan puttra på medelvärme under lock i 10 min.
Sila av bönorna och spola i kallt vatten. Tillsätt bönorna i grytan och låt grytan puttra i ytterligare 5 min utan lock.
Grillade majskolvar: Ta ut majsen ur ugnen och strö över flingsalt. Lägg upp dem på ett fat tillsammans med extra bbq-sås i en skål vid sidan av.
Lägg upp chilin i djupa skålar och toppa med nachochips, koriander och yoghurt. Servera tillsammans med majskolvar och bbq-sås. Ät och njut!
Näringsvärde: 796 kcal, 27 g protein, 31 g fett, 86 g kolhydrater.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Majskolvar Förkokta Klass1 2-p