Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Florsocker | |
30 g | Smör | |
1 dl | Matolja | |
1 tbsp | Kanel | |
2 tbsp | Citron | |
200 g | Vanliga morötter | |
1 tbsp | Kardemumma Mald | |
0,2 pc. | Citronmeliss | |
1 tsp | Bakpulver | |
2 pc. | Ägg | |
100 g | Färskost Naturell | |
1 tbsp | Vaniljsocker | |
2 dl | Strösocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
1 tsp | Bikarbonat |
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund tårtform med löstagbar kant. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i de rivna morötterna och oljan. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner dem i smeten. Häll sedan i formen och grädda i 35-40 min. Stjälp upp kakan och låt den svalna.
Citronkräm: philadelphiaost smält smör florsocker vaniljsocker pressad citron
Rör samman alla ingredienser till en jämn smet. Bred krämen på den avsvalnade kakan och dekorera med citronmeliss.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Citronmeliss Kruka EKO Klass1
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia