Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Svarta oliver utan kärnor | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
300 g | Saltgurka | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
400 g | Kabanoss | |
1 kg | Fläskfile Färsk | |
6 dl | Havrebaserad matlagning | |
2 dl | Havredryck Naturell | |
0,5 pc. | Färsk Chili | |
2 dl | Syltlök | |
2 pc. | Köttbuljong | |
1 tbsp | Frysta blandade örter | |
2 tsp | Råsocker Strö |
Putsa fläskfilen och skär den i 2 cm stora bitar. Skär korven i 3-4 cm långa bitar. Bryn korven utan fett och lägg över den i en gryta. Bryn fläskfilen i det fett som finns i pannan och lägg sedan över i grytan. Tillsätt havregrädden. Smula ner buljongtärningarna. Rör ut mjölet i havredrycken och tillsätt blandningen. Krydda med kryddörter, socker och peppar. Sjud under lock i 10 mnuter. Skiva chilin och skär paprikan i strimlor. Lägg dem i grytan. låt sjuda ytterligare ett par minuter. Skär till sist gurkan i strimlor och lägg den i grytan tillsammans med oliver och syltlök. Servera ris.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Frysta Italienska Örter Findus