Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
150 g | Citron | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Dill - färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Pasta | ||
60 g | Salladslök | |
0,5 pc. | Gul lök | |
200 g | Lax Kallrökt | |
250 g | Sparris Färsk | |
0,5 tbsp | Smör | |
400 g | Spaghetti |
Pasta: Koka upp saltat vatten till pastan.
Skala och grovhacka gul lök och skölj och strimla vårlöken. Skär bort den nedersta delen på sparrisen och dela dem sedan i 3 bitar.
Sås: Blanda ihop creme fraiche med citronskal och citronsaft från 1 citron, grovhackad dill, salt och peppar i en skål.
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Fräs gul lök, vårlök och sparris hastigt i lite smör i en varm panna. Salta och peppra lite försiktigt. Häll av på en tallrik.
Sila av pastavattnet och häll tillbaka pastan i kastrullen. Tillsätt creme fraichesåsen och blanda om ordentligt. Tillsätt sedan lax och grönsaksfräset. Blanda om och lägg upp i djupa tallrikar.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 500 kcal, 22 g protein, 20 g fett, 57 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt