Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rotfrukter | ||
500 g | Potatis Fast | |
1 tbsp | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Rödlök | |
300 g | Rotselleri | |
2 pc. | Rödbetor Färsk | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
5 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Senap Grovkornig | |
250 g | Vanliga morötter | |
Tillbehör | ||
240 g | Bratwurst | |
240 g | Chorizo | |
Äppelsallad | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Äpplen | |
100 g | Salladsmix | |
1 tbsp | Balsamvinäger |
Rotfrukter: Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatis, morötter, rotselleri, rödbetor och rödlök. Skär alla grönsaker i stora tärningar och lägg på en plåt. Ringla över 1 msk olja. Salta och peppra efter smak och blanda runt. Sätt in i ugnen ca 30- 35 min.
Blanda senap med vinäger, 4 msk olja och 1 nypa salt.
Äppelsallad: Skölj salladen och lägg i en skål. Skölj och skär äpplet i skivor och gurkan i sockerbitsstora tärningar och blanda med salladen. Ringla över lite olja och vinäger.
Tillbehör: Stek korvarna på medelvärme i en stekpanna med lite olja.
Rotfrukter: Blanda de rostade rotfrukterna med senapsdressingen och servera tillsammans med de stekta korvarna och äppelsalladen.
Näringsvärde: 681 Kcal 25g protein 42g fett 49g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta