Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 pc. | Lime | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 dl | Citron, ca 3 citroner | |
600 g | Torskfilé | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Koriander - färsk |
Finhacka chili, rödlök, koriander och paprika och lägg i en skål.
Skär fisken i centimeterstora kuber och lägg dem i skålen. Pressa saften ur lime och citroner över och se till att fisken är helt täckt av vätska.
Låt dra i kylskåpet i 2–3 timmar. Smaka av med salt före servering.
Obs! Det går lika bra att göra receptet med annan vit fisk.
Receptet kommer ur boken "Sydamerika - min matpassion" skriven av Klara Lind som vann "Sveriges Mästerkock"
Boken ges ut av Bonnier Fakta och är fotograferad av Frida Wismar.
Photo:
Frida Wismar
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt