Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 kg | Grytbitar Fläsk | |
1 pc. | Morötter | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 clove | Vitlök | |
2 dl | Rött matlagningsvin | |
2 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Zucchini | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
100 g | Färska champinjoner |
Gör så här • Stek grytbitarna lätt med smör i en stekpanna. • Hacka vitlök, dela gul lök i klyftor och skiva morötter, lägg i stekpannan. Krydda. • Lägg allt i en gryta tillsammans med 2 dl rött vin. • Koka upp i svag värme 1-2 timmar. Ju längre desto bättre. Häll i lite vatten om det behövs. • När det återstår 30 minuter av koktiden; lägg i grädde, grovhackade champinjoner och zucchini. • Smaka av och krydda eventuellt lite mer efter smak.
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt