Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Honung | |
0,5 dl | Chiafrö | |
2 dl | Pumpakärnor | |
2 dl | Hasselnötter | |
2 tbsp | Kardemumma | |
1 dl | Riven kokos | |
4 dl | Havregryn | |
2 dl | Solroskärnor | |
1 dl | Vatten | |
0,5 dl | Sesamfrö | |
2 dl | Aprikoser Torkade | |
1 dl | Linfrö | |
0,5 dl | Kokosolja |
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla torra ingredienser.
Blanda ihop honung eller lönnsirap med kokosolja och vatten.
Blanda samman de blöta ingredienserna med de torra och bred ut på en bakplåtspappersklädd plåt.
Rosta i 15 minuter och rör sen om.
Rosta i 15 minuter till.
Låt svalna och blanda med torkad frukt.
Förvara i en ren vacker glasburk.
Photo:
Nurlan
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel