Skip to main content
Fläskfilégryta med Oliver, Dijon & Dragon

Fläskfilégryta med Oliver, Dijon & Dragon

45 minEasy
390,20 kr
4 portions 37,90 kr per portion
Fläskfilégryta med Oliver, Dijon & Dragon

600 gFläskfile Färsk
1 pc.Färsk Chili
1 tspDragon - torkad
2 cloveVitlök
2 dlVispgrädde
2 pc.Bacon Skivat
1 pc.Svarta oliver utan kärnor
1 tbspDijonsenap
2 dlCreme Fraiche Naturell
Instructions
1

Strimla bacon och bryn knaprigt i en aning smör. Hacka under tiden vitlöken och chilin och skiva oliverna. Stek helt lätt tillsammans med baconet. Lägg över i annan panna som det kan puttra i.

Bryn fläskfilén i skivor i flottet. Salta och peppra och flytta allteftersom över i pannan med bacon.

När allt kött är stekt slå i grädde, creme freche och senap i stekpannan och låt koka samman till simmig konsistens. Krydda med Dragon. Slå sedan såsen över köttet och låt puttra under lock i ca 5-10 min.

Servera med tex grönsaker.