Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Jordnötter Rostade | |
400 g | Kokosmjölk | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
1 tbsp | Strösocker | |
1 dl | Vetemjöl | |
3 tbsp | Matolja | |
3,5 dl | Jasminris | |
500 g | Nötfärs | |
2 tsp | Thai Red Curry Krydda |
Forma färsen till små runda bollar, 2,5 cm i diameter. Rulla bollarna i vetemjöl. Hetta upp olja i en stekpanna och stek köttbullarna gyllenbruna. Ta upp köttbullarna och lägg dem på hushållspapper. Häll i kokosmjölk, Red Curry, krossade jordnötter, socker och Fish Sauce i stekpannan och låt koka upp. Lägg köttbullarna i såsen och låt sjuda i ca 5 minuter.
Garnera med färsk basilika och jordnötter. Servera tillsammans med ris.