Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Färsfräs | ||
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gul lök | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
500 g | Nötfärs | |
2,5 tsp | Salt | |
2 dl | Vatten | |
100 g | Palsternacka | |
100 g | Vanliga morötter | |
0,75 dl | Basmatiris | |
1 tbsp | Sweet Chili | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Basilika - torkad | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Romansallat | |
320 g | Tortilla Wrap |
Tillbehör: Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen om du inte redan har färdigkokt.
Färsröra: Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv morot och palsternacka.
Värm olivolja i en panna och fräs lök, morot, palsternacka och nötfärsen tills färsen är genomstekt.
Tillsätt riset och fräs runt 2 min.
Salta och peppra och tillsätt tomatpuré, sweet chilisås, örtkrydda och vatten. Smaka av och krydda ev lite mer.
Tillbehör: Skölj romansalladen och lägg ett blad i varje tortillabröd och fyll på med köttfärsfräset. Vik ihop, ät och njut.
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria