Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2,5 tbsp | Vilt/Kantarellfond Bulj. | |
60 g | Färska champinjoner | |
5 dl | Folköl 3,5 % | |
5 pc. | Enbär | |
3,5 dl | Vatten | |
2 tbsp | Persilja - färsk | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
2 tbsp | Smör | |
70 g | Kantareller Konserv | |
600 g | Rostbiff Hel | |
70 g | Karl-Johan Svamp | |
3 pc. | Gul lök | |
800 g | Potatis Amandine | |
1 pc. | Lagerblad | |
2 krm | Vitpeppar Malen |
Putsa och skär köttet i tunna skivor.
Skala potatisen, löken och skär i cm-tjocka skivor.
Bryn köttet i smör i en gryta och tillsätt potatis & lök. Slå på öl, Bong Touch of Taste viltfond och vatten. Låt koka upp.
Krossa enbären och tillsätt i grytan med lagerblad, vitpeppar och se till att vätskan täcker köttet och potatisen.
Låt puttra under lock i ca 30-40 min tills köttet är mört.
Stek svampen i smör.
Servera grytan i djupa tallrikar med stekt svamp, hackad persilja och timjan.
1 Svamp Karl-Johan Bitar Fryst