Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Basilika och dijoncrème | ||
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Sparris Färsk | |
400 g | Lax Kallrökt | |
0,5 pc. | Gurka | |
70 g | Salladsmix | |
2 tbsp | Solroskärnor Naturella |
Börja med crèmen: Finhacka basilikan och blanda med crème fraiche. Krydda med senap, salt och peppar. Skär bort den nedersta biten från sparrisen.
Skär sparrisen i bitar och koka ett par minuter i lättsaltat vatten. Skölj med kallt vatten och låt rinna av. Skölj salladen och lägg upp på tallrikar.
Skär gurka i bitar och lägg på salladen. Rosta solrosfrön i en torr stekpanna. Lägg lax och sparris på salladsbädden och strö över solrosfrön och dutta ut lite crème.
Näringsvärde: Energi (kcal) 361,4, Protein (g) 28,4, Fett (g) 24,6, Kolhydrater (g) 6,0
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1