Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gul lök | |
2 tsp | Rosmarin - torkad | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
500 g | Nötfärs | |
150 g | Kantareller | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 dl | Vatten | |
1 tsp | Strösocker | |
0,5 pc. | Gurka | |
2 tbsp | Kalvfond Buljong | |
0,5 tsp | Chilipeppar & -pulver | |
200 g | Vanliga morötter | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
1 tbsp | Smör | |
500 g | Tagliatelle | |
1 tbsp | Persilja - färsk |
Hacka lök och vitlök. Skiva kantarellerna om de är stora. Fräs svamp och lök i lite smör. Tillsätt köttfärs och bryn ytterligare några min tills den är helt genomstekt. Krydda med rosmarin, timjan, chilipulver och socker.
Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, fond och grädde och låt det puttra ihop i 5-10 min.
Rör till sist ner hackad persilja och smaka av med salt och svartpeppar. Skala morötterna och skär dem och gurkan i stavar.
Servera med pasta, morötter och gurka.
Photo:
Linnea Swärd
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Chili Explosion Kvarn 70g Santa Maria