Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pannkakor: | ||
0,2 dl | Mandeldryck | |
2 pc. | Ägg | |
0,5 krm | Salt | |
100 g | Cottage cheese Naturell | |
0,5 tbsp | Fiberhusk | |
Kaneläpplen | ||
0,5 tsp | Kanel Malen | |
1 pc. | Äpplen | |
1 tbsp | Smör |
Börja med att stavmixa allt till en fin jämn smet. Låt den sedan ”svälla” i ca 10 minuter.
Stek pannkakorna, gärna i en sk. ”non stick-belagd” stekpannan, eftersom kesogrynen lätt fastnar, stek i smör på medelhögvärme stek ganska länge och sänk värmen på slutet, bör bli ca 2–3 st pannkakor.
Servering: Tvätta äpplena, jag tycker inte man skall skala dem, men det bestämmer du. Kärna sedan ur äpplena och skiva dem tunt.
Värm smöret i en stekpanna och bryn äppelskivorna till en härligt gyllene färg. Tillsätt kanel mot slutet.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1