Skip to main content
Asiatisk örtsallad med glasnudlar och sojastekta kycklinglårfiléer
Hemmakock

Asiatisk örtsallad med glasnudlar och sojastekta kycklinglårfiléer

30 minMedium
367,40 kr
4 portions 43,76 kr per portion
Asiatisk örtsallad med glasnudlar och sojastekta kycklinglårfiléer

Sallad
1 pc.Mynta - färsk
15 gSesamfrö
1 pc.Salladslök
1 pc.Basilika - färsk
1 pc.Koriander - färsk
1 pc.Rädisor
Tillbehör
300 gGlasnudlar
Dressing
1 tspSalt
2 tbspSesamolja
0,5 pc.Lime
Kyckling
1 tbspOlivolja
1 cloveVitlök Färsk
2 tbspJapansk soja
600 gKycklingfile
Instructions
1

Koka glasnudlarna enligt förpackningen och kyl dem i kallt vatten. Sila av nudlarna väl och blanda dem med örter, rädisor, salladslök och sesamfrön. Rör ihop limejuice med sesamolja och salt. Häll dressingen över salladen och blanda den.

Stek kycklingfiléerna på hög värme i olja 4 minuter. Sänk värmen, blanda sojan med vitlöken och häll över filéerna, stek vidare ytterligare 6-8 minuter tills filéerna är genomstekta.

Servera kycklingfiléerna varma eller kalla till nudelsalladen.