Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1 tsp | Chiliflakes | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
900 g | Kycklingben | |
1 krm | Salt | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
2 tsp | Curry | |
Tillbehör | ||
1 krm | Flingsalt | |
3 dl | Quinoa | |
250 g | Haricot Verts Fryst | |
1 tbsp | Smör |
Kyckling: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingklubborna i en ugnsform och strö över lite salt och chiliflakes.
Mixa eller vispa ihop grädde, tomatpuré, kycklingfond och curry. Häll blandningen över kycklingklubborna. Gratinera i ca 30- 35 min. Kolla med en gaffel att kycklingen är helt klar innan servering.
Tillbehör: Koka quinoa efter anvisning på paketet.
koka upp vatten till haricots vertsen och förväll dem 1 -2 min strax innan servering. Sila av och tillsätt lite flingsalt och en klick smör.
Servera kycklingen tillsammans med quinoa och haricots verts.
Näringsvärde: 618 kcal 31 g protein 40 g fett 29 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt