Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Smör | |
1,5 dl | Kakao | |
1 tsp | Bakpulver | |
250 g | Sötpotatis | |
0,5 dl | Hasselnötter | |
2 pc. | Ägg | |
75 g | Mandelmjöl, (1,5 dl) | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
1 tsp | Vaniljsocker |
Skala och skär sötpotatisen i mindre bitar. Koka sötpotatisen tills den blir mjuk.
Sätt ugnen på 180 grader. Klä en form (ca 15x20 cm) med bakplåtspapper.
Mixa alla ingredienser i en matberedare och häll i formen. Grädda i mitten av ugnen i 30-35 min.
Låt kakan svalna och skär sedan i bitar. Toppa med hackade hasselnötter och servera!
Photo:
Nurlan Emir
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel