Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
2 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
0,25 pc. | Rödlök | |
2 tbsp | Rapsolja | |
15 g | Ruccolasallat | |
30 g | Fetaost | |
2 tbsp | Vatten |
Hacka rödlöken och paprikan och stek i 1 msk olja i en stekpanna. Lägg åt sidan.
Knäck äggen i en bunke. Tillsätt vatten, salt och svartpeppar. Vispa lätt med en gaffel.
Hetta upp 1 msk olja i stekpannan. Häll i äggsmeten. Lyft smeten med stekspaden så att lös smet kommer mot botten. När omeletten inte är rinnig längre och när botten börjar få lite färg är den klar.
Smula fetaosten och lägg den på omeletten tillsammans med paprikan och löken. Ta bort från plattan när osten börjar smälta. Servera med ruccola.
Photo:
Lena Djuphammar, Pernilla Rönnlild
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana