Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Färsk Chili | |
1 tsp | Sesamolja | |
1 dl | Hoisinsås | |
2 pc. | Lime | |
4 tbsp | Japansk soja | |
1 pc. | Gurka | |
4 tbsp | Sesamfrö | |
600 g | Kycklingfile, (4 st) | |
130 g | Sockerärta Färsk, (3 dl) | |
2 pc. | Avokado |
Marinera kycklingen i hoi sin sås och sesamfrön.
Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg, efterstek i pannan utan värme ca 15 min. Vänd ibland.
Tärna gurka och avokado, dela ärtskidorna, skiva chilin tunt och blanda allt i en skål.
Smaksätt salladen m lime saft, sesamolja och soja. Servera gärna med jasmin ris och lite extra hoi sin sås.