Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
laxbiffar | ||
1 pc. | Ägg | |
500 g | Laxfilé | |
0,5 tsp | Rosmarin - torkad | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
100 g | Getost, Chevre | |
2 tsp | Citron | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Ströbröd | |
Rödbetor | ||
1 krm | Salt | |
600 g | Rödbetor Färsk | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
50 g | Ruccolasallat | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Citron |
Sätt ugnen på 200 grader.
Rödbetor: Skala rödbetorna och skär dem i klyftor. Skölj och dela fänkålen i 8 bitar. Lägg allting på en plåt och ringla över olja och honung. Strö över salt och svartpeppar och sätt in i ugnen ca 30 min.
Laxbiffar: Skär den tinade laxen i mindre bitar och skala vitlöken. Lägg laxbitar och vitlök i en matberedare och tillsätt ägg, rosmarin, salt, peppar, citronsaft och ströbröd. Mixa tills du får en jämn konsistens. Tillsätt getosten i mindre bitar och mixa ihop snabbt.
Forma 6-8 biffar med vattensköljda händer. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek laxbiffarna gyllenbruna på båda sidor. Sänk sedan värmen och låt de bli klara i pannan.
Rödbetor: Ta ut rödbetorna och blanda med sköljd ruccola på ett fat. Lägg på laxbiffarna och pressa över lite citronsaft.
Näringsvärde: Kcal: 679 Fett: 39 g Protein: 22 g Kolhydrater: 57 g
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel