Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Köp hem | ||
3 dl | Vispgrädde | |
200 g | Halloumi | |
100 g | Parmesanost | |
400 g | Spaghetti | |
3 pc. | Ägg |
Koka spaghettin i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
Vispa ihop grädde, äggulor och riven parmesanost i en skål.
Tärna halloumin smått och skala och riv vitlök. Stek halloumi med vitlök krispig i lite olja i en varm panna. Tillsätt gräddblandningen och 1 dl av pastavattnet.
Sila av pastavattnet och tillsätt spaghettin till såsen. Vänd om ordentligt och låt pastan koka in ordentligt i såsen. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp carbonaran på tallrikar och dekorera ev med en färsk ört och lite extra riven parmesanost och svartpeppar.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria