Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Havregryn Glutenfri | |
1 krm | Kanel Malen | |
2 krm | Vaniljpulver | |
1 dl | Kokosmjölk | |
2 tbsp | Riven kokos | |
2 pc. | Ägg | |
50 g | Smör | |
1 krm | Flingsalt | |
3 tbsp | Solroskärnor | |
50 g | Mandelmjöl, 1 dl | |
1 tsp | Bakpulver | |
1 dl | Bovetemjöl | |
2 tbsp | Honung Flytande | |
1 pc. | Banan | |
30 g | Dadlar Färska |
Värm ugnen till 175 grader.
Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke.
Vispa upp äggen.
Mosa bananen med honungen.
Grovhacka dadlarna.
Smält smöret och blanda med kokosmjölken.
Tillsätt ägg, den mosade bananen, hackade dadlar och smörblandningen i mjölblandningen. Blanda om och låt svälla i 5 min.
Fördela smeten i ca 10 st muffinsformar.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 min.
Photo:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel