Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
140 g | Vanliga morötter | |
1 krm | Salt | |
100 g | Gul lök | |
1 tbsp | Oxfond | |
1 pc. | Äpple Royal Gala | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
2,5 dl | Vatten | |
1 tbsp | Majsstärkelse | |
140 g | Bacon Skivat | |
500 g | Blodpudding | |
150 g | Vitkål |
Strimla vitkål och morot. Klyfta äpplet och skiva löken. Blanda sedan vitkål och morot. Smaksätt med salt och peppar och låt stå i 20 min, "krama" ur lite av vätskan innan servering.
Koka en skysås på mörk fond och vatten. Red av med maizena utrört i lite vatten och smaka av med salt och peppar.
Stek löken mjuk i lite matfett och tillsätt sedan äppelklyftorna. Värm blodpudding och bacon enligt anvisning på förpackning. Servera med lingonsylt och knäckebröd.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria