Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Vispgrädde | |
200 g | Färskost Naturell | |
100 g | Mörk Blockchoklad | |
4 pc. | Ägg | |
100 g | Smör | |
1 pc. | Sötmandel Spån | |
1 tbsp | Vaniljsocker |
Bryn smöret gyllenbrunt. Smörj en form med lite av smöret. Låt smöret sen svalna en aning och tillsätt den mörka chokladen (72%) bruten i rutor/bitar. Vispa äggen och vaniljsockret fluffigt, minst fem minuter. Tillsätt osten, lite i omgångar och fortsätt vispningen. Rör försiktigt ned chokladsmöret med en slickepott och blanda väl. Häll smeten i springformen och strö över den flagade mandeln. Grädda i 200 grader i 15-20 minuter (den kortare tiden för mer kladdig kaka).
Servera med vispad grädde.
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant