Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Wrap | ||
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Rödlök | |
375 g | Mjukt tunnbröd | |
0,5 pc. | Gurka | |
600 g | Grillkorv | |
35 g | Spenat Blad | |
Fetaostmos | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Mat & Bak Smör Osaltat | |
100 g | Fetaost | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Mellanmjölk | |
300 g | Potatis Mjölig | |
Vitkålssallad | ||
300 g | Vitkål | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Äpple Royal Gala | |
0,5 tsp | Salt |
Fetaostmos: Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Vitkålssallad: Skölj och strimla vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Riv äpplet grovt. Blanda samman i en skål och tillsätt olja, balsamvinäger, salt och peppar.
Wrap: Stek korven runt om i olja i en varm panna ca 5 min.
Skölj och skär gurkan i tunna stavar. Skala och skiva rödlöken tunt och skölj spenaten.
Fetaostmos: Sila av vattnet från potatisen. Tillsätt smör och mjölk i kastrullen och vispa ihop till ett mos med hjälp av en ballongvisp. Smula i fetaost och smaka av med salt och peppar.
Montering: Fördela spenat, fetaostmos, vitkålssallad, gurkstavar, korv och rödlök i varje tunnbröd. Vik ihop och ät.
Näringsvärde: 856 kcal, 32 g protein, 42 g fett, 72 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1