Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
2 tbsp | Gräddfil | |
2 dl | Basmatiris | |
2 dl | Quinoa | |
1 pc. | Citron | |
1 pc. | Zucchini | |
600 g | Sejfile | |
150 g | Persilja - färsk | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Rapsolja | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök | |
0,5 krm | Salt |
Värm ugnen till 125°. Koka ris & quinoa i 12-15 minuter.
Dela sejfilén i portionsbitar och stek dessa i en stekpanna. Salta och peppra, låt baka av på plåt i ugnen 12-15 minuter.
Blanda krossad vitlök, skivad zucchini, skivad rödlök och rapsolja i en bunke. Bryn zucchini och rödlöksblandningen tills den blivit mjuk. Smaksätt ris & quinoa med rivet skal från citronen och hackad persilja. Skär citronklyftor, pressa ur saften och blanda med rapsolja.
Servera gärna med lite gräddfil och den citronkryddade rapsoljan.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt