Skip to main content
Sejfilé med persiljekryddat ris & quinoa

Sejfilé med persiljekryddat ris & quinoa

50 minEasy
238,10 kr
4 portions 41,67 kr per portion
Sejfilé med persiljekryddat ris & quinoa

Tillbehör
2 tbspGräddfil
2 dlBasmatiris
2 dlQuinoa
1 pc.Citron
1 pc.Zucchini
600 gSejfile
150 gPersilja - färsk
1 pc.Rödlök
1 tbspRapsolja
0,5 krmSvartpeppar Malen
1 cloveVitlök
0,5 krmSalt
Instructions
1

Värm ugnen till 125°. Koka ris & quinoa i 12-15 minuter.

Dela sejfilén i portionsbitar och stek dessa i en stekpanna. Salta och peppra, låt baka av på plåt i ugnen 12-15 minuter.

Blanda krossad vitlök, skivad zucchini, skivad rödlök och rapsolja i en bunke. Bryn zucchini och rödlöksblandningen tills den blivit mjuk. Smaksätt ris & quinoa med rivet skal från citronen och hackad persilja. Skär citronklyftor, pressa ur saften och blanda med rapsolja.

Servera gärna med lite gräddfil och den citronkryddade rapsoljan.