Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
20 g | Redning | |
400 g | Färska lasagneplattor | |
60 g | Riven Gratängost | |
1 clove | Vitlök | |
100 g | Krossade Tomater | |
525 g | Färdiga Köttfärssåser | |
1 dl | Rött matlagningsvin | |
6 dl | Mellanmjölk | |
160 g | Salladsmix | |
0,5 dl | Italiensk Dressing | |
1 tbsp | Oregano - färsk |
Värm ugnen till 200 grader. Koka upp mjölken och vispa i matlagningsmjölet. Låt småkoka under vispning i 5 min. Smaka av.
Blanda konserverad köttfärssås med pressad vitlök, tomatkross, rödvin och oregano.
Varva färska lasagneplattor med köttfärssås och bechamelsås("mjölksåsen") i en ugnsform, börja och sluta med bechamelsåsen. Strö över riven mager ost. Gratinera i 15 min. Servera med sallad och italiensk dressing.
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1