Skip to main content
Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

30 minEasy
196,75 kr
4 portions 15,56 kr per portion
En vegetarisk toast som passar perfekt som förrätt eller lättare lunch. Recept av Tina Nordström i samarbete med Findus.

2 cloveVitlök Vanlig
2 krmSalt
1 dlMatlagningsgrädde
450 gSpenat Hackad Fryst
1 tspOlivolja
4 pc.Ägg
30 gParmesanost
1 krmSvartpeppar
250 gLantbröd
Instructions
1

Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in. Tillsätt grädde och låt det hela koka simmigt och krämigt. Dra åt sidan och smaka av med salt och svartpeppar. Rosta 4 brödskivor och lägg på spenaten, toppa med en rå äggula och riven parmesan.

Photo:

Findus