Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Salt | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
450 g | Spenat Hackad Fryst | |
1 tsp | Olivolja | |
4 pc. | Ägg | |
30 g | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar | |
250 g | Lantbröd |
Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in. Tillsätt grädde och låt det hela koka simmigt och krämigt. Dra åt sidan och smaka av med salt och svartpeppar. Rosta 4 brödskivor och lägg på spenaten, toppa med en rå äggula och riven parmesan.
Photo:
Findus
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day