Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
25 g | Blandade Frukt & Bär | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
2,5 pc. | Gelatinblad | |
0,3 dl | Strösocker | |
1 tsp | Limejuice - råpressad | |
1 pc. | Ägg | |
0,4 dl | Vispgrädde | |
40 g | Frukt till Smoothie |
Lägg gelatinblad i en skål med kallt vatten. Separera äggulan från vitan.
Värm upp mangopuré. Krama ur gelatinblad och rör ner i varma mangosåsen. Låt svalna.
Vispa en äggula och socker tills det blir ljust och pösigt. Blanda ner mangosåsen i en jämn stråle.
Vispa en halv äggvita till ett hårt skum. Vispa därefter grädden i en annan skål. Blanda först ner den vispade grädden och sist vänd ner vispade äggvitan i mangoblandningen.
Lägg fromagen i en spritspåse och spritsa ner i portionsglas. Ställ dem att stelna på en sval plats.
Servera fromagen med lättvispad grädde och gärna med färska bär.
Photo:
Findus