Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Bakpulver | |
0,75 dl | Kakao | |
1,5 tsp | Vaniljsocker | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
100 g | Smör | |
2 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
0,5 dl | Sirap Ljus | |
3 dl | Strösocker |
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna.
Rör ihop socker, sirap och ägg. Blanda alla torra ingredienser för sig. Häll omväxlande ner smöret och de torra ingredienserna i äggblandningen.
Ställ 12 muffinsformar på en plåt och fyll dem med smet upp till lite mer än hälften.
Grädda i ca 15 minuter. Muffinsen ska vara kladdiga när du tar ut dem och det bildas en liten grop i mitten. Låt svalna.
Servera muffinsen som de är eller med en klick grädde.
Photo:
Lena Djuphammar, Pernilla Rönnlild
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt