Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
300 g | Majskorn | |
35 g | Salladsmix | |
Fiskgryta | ||
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
0,5 pc. | Purjolök | |
0,5 pc. | Bladpersilja - färsk | |
0,5 tbsp | Dragon - torkad | |
1 pc. | Fiskbuljong | |
1 pc. | Gräslök - färsk | |
6 pc. | Potatis Fast | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
800 g | Hokifilé | |
1 dl | Vispgrädde |
Fiskgryta: Skölj och skiva purjolöken i tunna skivor.
Hacka persiljan och gräslöken.
Skala och skiva potatisen så tunt du kan.
Varva potatis med hackade örter i en gryta, salta och peppra.
Tillsätt grädde, gurkmeja och späd med vatten så att det precis täcker potatisen. Smula ner buljongtärningen, späd med lite vatten så att potatisen precis täcks.
Koka upp och sänk sedan värmen, sjud under lock i 20 minuter.
Sallad: Skölj salladen, häll vattnet av majsen. Lägg i salladsskål, smaksätt med lite örtsalt och olja.
Skär fisken i mindre bitar och krydda med salt, lägg ner i grytan, och låt sjuda i 7-10 minuter, beroende på fiskbitarnas storlek.
Servera fiskgrytan med majssalladen.
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt