Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Fetaost | |
180 g | Filodeg | |
4 tbsp | Smör | |
2 tbsp | Sesamfrö | |
Sås | ||
2 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 tbsp | Vatten | |
6 tbsp | Honung |
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten. Pensla lite smör ovanpå och grädda i 200 grader i 15-20 minuter tills den blir gyllenbrun.
Såsen: Värm ingredienserna med varandra i en kastrull. Häll sedan den ljumma såsen över den inbakade fetaosten och strö över lite sesamfrö. Servera som förrätt eller mezé.
3 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel