Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Salt | |
170 g | Tonfisk i Vatten | |
100 g | Salladslök | |
2 pc. | Ägg | |
16 pc. | Färskpotatis | |
1 pc. | Citron | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Cornichons | |
500 g | Haricot Verts Fryst | |
4 tbsp | Yoghurt Naturell |
Koka färskpotatisarna i ca 15 min (eller längre beroende på sort).
Blanda under tiden yoghurten med citronsaft, salta och peppra. Hacka salladslöken i mindre bitar.
Koka äggen i ca 10 min (hårdkokta). Koka haricots verts i ca 5 min om de är färska, eller i 3 min om de är frysta.
När potatisarna är klara låt dem svalna i ca 5 min och skär sedan dem i fjärdedelar. Lägg potatis, skivade ägg, haricots verts, avrunnen tonfisk och salladslök samt några cornichons i en skål (hackad inlagd gurka kan ersätta cornichons).
Blanda allt väl och droppa endast några droppar olivolja över (ca 1 tsk). Pressa lite citron över och eventuellt lite nymalen svartpeppar. Hacka persiljan och strö även den över.
Servera salladen med yoghurtdressingen.
Näringsvärde: 278 kcal per portion, protein: 33 g, fett: 7 g, kolhydrater: 19, fibrer: 4 g
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria