Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 dl | Jasminris | |
1 dl | Vatten | |
2 tbsp | Rapsolja | |
2 tbsp | Ostronsås | |
2 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 tbsp | Strösocker | |
3 tbsp | Kinesisk soja | |
1 tbsp | Majsstärkelse | |
4 pc. | Kycklingfile | |
1 dl | Vattenkastanjer | |
0,5 pc. | Purjolök |
Häll lite olja i en wok och stek kycklingstrimlorna under omrörning. Tillsätt purjo och vattenkastanjer och stek i några minuter under ständig omrörning.
Blanda ostronsås, soya, socker, majsstärkelse och vatten i en skål och rör ned blandningen i woken.
Sänk värmen och låt det hela puttra i ett par minuter så att såsen tjocknar till den typiskt kinesiska simmiga konsistensen. Blanda ner cashew.
Servera med ris
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Vattenkastanj hela Blue Dragon