Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Viltskav | ||
1 pc. | Gul lök | |
480 g | Renskav | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
Krossad potatis | ||
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
500 g | Potatis | |
2 krm | Salt | |
Pepparrotscrème | ||
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Pepparrot Färsk | |
Till servering | ||
2 pc. | Vanliga morötter | |
0,5 pc. | Gurka | |
300 g | Mjukt tunnbröd |
Krossad potatis: Skala och koka all potatis mjuk i lättsaltat vatten.
Häll av vattnet och lägg hälften av potatisen åt sidan till morgondagens torsk. Förvara övertäckt i kylskåp.
Krossa den resterande potatisen med 1/2 dl crème fraiche och 1 msk smör.
Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Pepparrotscrème: Skala och riv pepparroten och blanda med crème fraiche. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Skala morötterna och skölj gurkan. Skär allt i stavar.
Renskav: Skala och strimla löken.
Stek löken med viltskav i 1 msk smör i en het stekpanna tills lök och skav har fin färg, ca 5 min.
Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
Fördela krossad potatis, viltskav och pepparrotscrème på tunnbröden. Rulla ihop och servera med grönsaksstavar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt