Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Svartpeppar | |
2 pc. | Avokado | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
400 g | Kycklingfile | |
2 dl | Quinoa | |
75 g | Spenat Blad | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Flytande Smör | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Päron | |
75 g | Ädelost |
Koka quinoan i buljong enligt anvisning på förpackningen. Strimla baconet och knaperstek det i en torr, varm stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Salta och peppra. Stek dem i smör-&rapsolja 4–5 min på varje sida. Skär avokadon i bitar och skiva löken tunt. Riv osten och blanda med crème fraiche. Blanda quinoa, avokado, lök och spenat på ett stort fat. Skär kycklingen i skivor och lägg ovanpå. Strö över bacon. Servera med dressingen.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt